Over ons


G-Design in Lommel richt zich als interieurbouwer op de eerste plaats op maatwerkkeukens. U kunt er terecht voor alle stijlkeukens van modern, klassiek, tijdloos tot strak landelijk. De keukens stralen zonder uitzondering kwaliteit en verfijnde klasse uit. Een smaakvol ingerichte en efficiënt ingedeelde keuken geldt vaak als vertrekpunt en inspiratiebron om ook de rest van de woning te voorzien van creatieve, comfort verhogende oplossingen voor het opbergen van kleding, huisraad, boeken, verzamelingen…. Of te voorzien van een compleet interieurmaatwerk in iedere andere ruimte in de woning zoals woon-, slaap of badkamer, wasplaats, bureau, hal, overloop …. Ook hiervoor mag u rekenen op G-Design als partner. Met kennis van zaken en gevoel voor stijl, vormgeving, passende materialen en subtiele kleurcombinaties creëren we het interieur dat u voor ogen hebt.

Met ruim 20 jaar ervaring in het vakgebied, waarbij ik alle stadia van het productieproces heb doorlopen, ben ik zelf persoonlijk betrokken bij de uitwerking van elke keuken of ieder ander interieurbouw project. In elk traject van de uitvoering kan ik vertrouwen op de vakkennis, gevoel voor kwaliteit, betrokkenheid, gedrevenheid en creativiteit van mijn team medewerkers, waar ik ongelooflijk trots op ben. In alle bescheidenheid mag ik dan ook wel stellen dat onze gezamenlijke passie terug te vinden is in de uitgevoerde projecten.

Welkom op onze site
Frank Goossens

G-Design, uw partner voor keukens en interieur op maat.
G-Design, uw partner voor keukens en interieur op maat.
G-Design, uw partner voor keukens en interieur op maat.
G-Design, Frank

Frank

+32 (0) 11 53 89 62

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
G-Design, uw partner voor keukens en interieur op maat.
G-Design, uw partner voor keukens en interieur op maat.
G-Design, uw partner voor keukens en interieur op maat.

Onze aanpak


Met enkele tientallen jaren ervaring in het vak zorgt zaakvoerder Frank Goossens en zijn professioneel team medewerkers voor een onberispelijke uitvoering.

Bij aanvraag van een ontwerp en / of offerte maken wij graag met u een afspraak om u persoonlijk en in alle rust te kunnen helpen. Stap voor stap nemen we uw wensen door, waarbij we met u kijken naar stijl- en materiaalkeuze om te komen tot de keuken, die u voor ogen hebt of het interieur op maat voor andere ruimten in uw woning.

Na goedkeuring van de offerte wordt het ontwerp tot in detail voor de productie uitgewerkt. De uitvoering gebeurt met de grootste zorg, waarbij we uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige materialen. De plaatsing is in handen van ons eigen plaatsingsteam en tot slot wordt door hen alles keurig opgeruimd en proper achtergelaten.

Voor een uitstekende nazorg en service staan wij garant, daar kunt u van op aan. Wij willen graag dat u tevreden bent met het geleverde, maar ook dat u tevreden blijft.

Laten we eens afspreken


Heb je interesse in onze producten? We maken graag met je een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

Bezoek onze toonzaal


Balendijk 201
B-3920 LOMMEL
Tel: +32(0)11 538 962

Openingsuren:

Ma - Di: 10.00u - 17.30u
Wo: Gesloten
Do - Vr: 10.00u - 17.30u
Za: 10.00u - 16.00u
Zo: Gesloten

Steeds op afspraak mogelijk